Panda Cloud Security

Beveiliging, beheer en support via de cloud

Gevaren detecteren bij vrienden

Daar waar klassieke antivirussoftware ‘inbrekers buitenhoudt’, detecteert Panda Adaptive Defense 360 (AD360) eveneens ‘gevaren bij vrienden’.

Denk aan een etentje met vrienden. Je kent de mensen en vertrouwt ze. Een mes is een gebruiksvoorwerp, maar is evengoed een potentiële bedreiging. Of het een werkelijke bedreiging is, hangt af van de context en omgevingsfactoren.

En dit is net wat AD360 gaat onderzoeken. Blijven gekende systemen en processen vriendelijk? Of vertonen ze plots verdacht gedrag?

Traditionele beveiliging

Inbrekers afweren

Klik voor meer info

Panda Adaptive Defense 360

Gevaren bij vrienden detecteren

Klik voor meer info

Er is toch niemand in mijn bedrijf geïnteresseerd?

Misschien denk je nu als KMO: Wie zijn wij om aan te vallen? Wie zal ons viseren? Waar deze redenering nog kan kloppen voor klassieke virussen, gaat deze helaas niet meer op voor de nieuwe generatie malware. Deze nieuwe kwaadaardige processen hebben namelijk een AI (Artificial Intelligence) factor waardoor ze zelfstandig hun ding gaan doen en zich verder verspreiden. Statistieken tonen aan dat het bijna onmogelijk is dat je nog niet werd aangevallen.

Stel: je komt thuis en er is een raam gebroken.

Je bent alert. Er gaat vanalles door je hoofd: misschien werd er ingebroken, is de inbreker nog aanwezig… of heeft de buurjongen zijn bal gewoon de verkeerde richting uit geschopt?

Verder onderzoek van de omgeving zal duidelijk maken welk scenario van toepassing is.

Dit is ook wat Panda Adaptive Defense 360 doet.

Het spoort onregelmatigheden op, en gaat dan op onderzoek in de context of er nog ander verdacht gedrag is. Om even met het voorbeeld van de inbraak verder te gaan: AD360 gaat bij wijze van spreken checken of iemand in de buurt inbreekmateriaal heeft gekocht, of er nog inbraken in de buurt zijn, enz. 

Panda AD360 gaat verschillende scenario’s aan elkaar verbinden om potentieel bedreigend gedrag te identificeren (threat hunting) en zonodig onschadelijk te maken. 

Vertrouwen van uiteenlopende bedrijven

Hun organisaties bieden beter weerstand tegen de cyberaanvallen van tegenwoordig. Ze zijn beschermd, besparen tijd en energie en hebben volledig inzicht in hun endpoints. In de volgende casestudy’s lees je hun succesverhalen. 

De implementatie verliep zeer soepel en vormde een aanvulling op onze overige beveiligingsoplossingen. Zelfs tijdens de evaluatieperiode hebben we al aanvallen weten te voorkomen.

* Klik hier voor een uitgebreide casestudy

Michael Nissmark

IT Manager, Valea

Met Panda Adaptive Defense kunnen we gegarandeerde bescherming bieden tegen cybercriminaliteit en gerichte aanvallen… We zijn trots dat we onze klanten deze service van gegarandeerde bescherming kunnen bieden.

* Klik hier voor een uitgebreide casestudy

Ascensio Chazarra

Manager Cybersecurity, Indra

Bij het definiëren van onze toekomstige behoeften en het voorkomen van risico’s, is het van groot belang dat we kunnen anticiperen. Adaptive Defense 360 geeft ons de zichtbaarheid die anticipatie mogelijk maakt.

* Klik hier voor een uitgebreide casestudy

Jean-Yves Andreoletti

Engineer systemen- en netwerkintegratie, validerings- en onderhoudsplatformen

Is jouw bedrijf beschermd tegen de nieuwe generatie malware?

Laat het nu testen!


  Eén maand audit met Panda Adaptive Defense 360 (klik voor datasheet)

  Kost geen tijd en bezorgt geen overlast

✓  Uitgebreid rapport van de gedetecteerde bedreigingen

✓  Bespreking van het rapport – Heeft je antivirus deze bedreigingen ook gedetecteerd?

Klik om te openen

Is jouw bedrijf beschermd tegen de nieuwe generatie malware?

Eén maand audit van je systeem

 Eén maand gratis cloud back-up

Kost geen tijd en bezorgt geen overlast

Uitgebreid rapport van de gedetecteerde bedreigingen

Bespreking van het rapport – Heeft je antivirus deze bedreigingen ook gedetecteerd?

Bedankt voor je aanvraag! We nemen spoedig contact op.