Apps op maat

Met het nieuwe FileMaker Platform kunt u specifieke apps op maat maken voor uw team. Gebruik geweldige apps op uw iPad en iPhone.
Verbind uw FileMaker-gegevens met andere populaire apps en services. En gebruik uw bestaande Google- of Microsoft Azure- account om u aan te melden bij uw FileMaker-apps.

Filemaker biedt de volgende producten aan:

 

=
FileMaker Pro is krachtige software waarmee u eenvoudig uw eigen apps op maat maakt voor gebruik op een iPad, iPhone, Windows, Mac en het web.
=
FileMaker Pro Advanced bevat alle functies van FileMaker Pro plus een set geavanceerde gereedschappen voor de ontwikkeling en de aanpassing van apps.
Bovendien krijgt u ook robuuste analysemethoden, krachtige diagnostische functies en nog veel meer.
=
FileMaker Server is snelle, betrouwbare server software voor elke bedrijfskritische implementatie van FileMaker oplossingen. Zowel kleine als grote groepen zijn in staat om tegelijkertijd toegang te hebben tot up-to-date informatie, waardoor ze productiever zijn dan ooit tevoren.
Maak connectie met data aangeboden door FileMaker Server in elke combinatie van FileMaker Pro, FileMaker Go en FileMaker WebDirect clients.
=
FileMaker Webdirect: De kracht van FileMaker in een browser.
Gebruik FileMaker WebDirect om uw apps op maat uit te voeren in een webbrowser op een desktopcomputer, tablet en mobiele telefoon.
=
FileMaker Go kunt u vanaf de App Store downloaden om FileMaker-apps op uw iPad en iPhone te gebruiken.
Maak apps op maat met FileMaker Pro en gebruik daarna FileMaker Go om onderweg eenvoudig informatie met uw team te delen.
Gebruik FileMaker Go om de magazijnvoorraad te controleren, facturen tijdens bezoeken aan klanten te maken, ter plaatse inspecties uit te voeren en veel meer.

Irisoft maakt apps voor u aan de hand van uw wensen en levert ook de benodigde software om optimaal deze apps te kunnen gebruiken.